Aanmelden als sponsorDe vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangen geen overheidssubsidie. Dat maakt de steun en inzet van sponsors, donateurs en vrijwilligers onmisbaar, ook bij deze rally! Met de opbrengst van dit event beleven gezinnen, met een zorgintensief kind, een welverdiende vakantie bij de Hoeve. Samen gunnen we het hen dat ze weer even op adem kunnen komen en mooie vakantieherinneringen kunnen maken.

Hieronder lees je meer over de diverse sponsormogelijkheden van de Thuis Trophy. Heeft u vragen of wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Agnes Feddema (assistent manager Ronald McDonald Hoeve) op 0512 – 38 05 55.

LET OP: ook dit jaar kunt u kiezen uit de tour- of sportklasse. Gaat je voor ontspanning en rijd je bij voorkeur op je gemak van A naar B? Kies dan voor de tourklasse. De route wordt via bol-pijlsysteem aangegeven, met duidelijke aanwijzingen. Onderweg krijg je kleine opdrachten. Wie houdt van (meer) uitdaging en zichzelf wil testen op het gebied van kaartlezen en gemiddelde snelheid rijden, kiest voor de sportklasse. Deze is net iets moeilijker gemaakt en onderweg moet er goed nagedacht worden over de te kiezen route. Dat kan middels het bol-pijl-systeem en kaartlezen. De sportklasse is overigens net zo goed voor beginners die een uitdaging niet uit de weg gaan! In onderstaand formulier kun je eenvoudig jouw keuze aangeven.

Sponsoren
Maximale uploadgrootte: 516MB
Sending

Je ontvangt een factuur voor het gekozen pakket, alle tarieven zijn exclusief btw.