AanmeldenAanmelden

Wij hopen dat u staat te trappelen om mee te doen en verwelkomen u graag aan de start van onze rally! De kosten voor deelname bedragen € 300 (excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief afsluitend diner betaalt u € 400 (excl. BTW). Iedere extra inzittende betaalt € 50,00 (excl. BTW). Verzeker uzelf van een startbewijs en vul onderstaand formulier in. Als u alle gegevens correct hebt ingevuld en verzonden krijgt u een pagina te zien met de melding dat de inschrijving is afgerond en ontvangt u binnen vijf werkdagen ter bevestiging een mail.

LET OP: u kunt ook dit jaar kiezen uit de tour- of sportklasse. Gaat u voor ontspanning en rijdt u bij voorkeur op uw gemak van A naar B? Kies dan voor de tourklasse. De route wordt via bol-pijlsysteem aangegeven, met duidelijke aanwijzingen. Onderweg krijgt u kleine opdrachten. Wie houdt van (meer) uitdaging en zichzelf wil testen op het gebied van kaartlezen en gemiddelde snelheid rijden, kiest voor de sportklasse. Deze is moeilijker gemaakt en onderweg moet er goed nagedacht worden over de te kiezen route. Dat kan middels het bol-pijl-systeem en kaartlezen. De sportklasse is overigens net zo goed voor beginners die een uitdaging niet uit de weg gaan! In onderstaand formulier kunt u uw keuze aangeven.

Maximum upload size: 67.11MB

Als u op verzenden klikt, wordt dit formulier automatisch per e-mail verzonden. LET OP: zodra u het formulier hebt verzonden, is uw deelname definitief en gaat u akkoord met de bijbehorende financiële verplichting. Binnen vijf werkdagen ontvangt u ter bevestiging een mail van de organisatie van de Thuis Trophy.

Voor meer informatie over de Ronald McDonald Hoeve kijkt u op www.ronaldmcdonaldhoeve.nl.

Voor meer informatie over de Thuis Trophy belt u met Agnes Feddema: 0512 – 380555.