AanmeldenAanmelden

Geef je met ons gas voor de Hoeve? De kosten voor deelname bedragen € 325 (excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief afsluitend diner betaal je € 425 (excl. BTW). Iedere extra inzittende betaalt € 50,00 (excl. BTW). Verzeker jezelf van een startbewijs en vul onderstaand formulier in. Wanneer je alle gegevens correct hebt ingevuld en verzonden krijg je een pagina te zien met de melding dat de inschrijving is afgerond en ontvangt je binnen vijf werkdagen een bevestigingsmail.

LET OP: je kunt ook dit jaar kiezen uit de tour- of sportklasse. Ga je voor ontspanning en rijd je bij voorkeur op je gemak van A naar B? Kies dan voor de tourklasse. De route wordt via bol-pijlsysteem aangegeven, met duidelijke aanwijzingen. Onderweg krijg je kleine opdrachten. Wie houdt van (meer) uitdaging en zichzelf wil testen op het gebied van kaartlezen en gemiddelde snelheid rijden, kiest voor de sportklasse. Deze is moeilijker gemaakt en onderweg moet er goed nagedacht worden over de te kiezen route. Dat kan middels het bol-pijl-systeem en kaartlezen. De sportklasse is overigens net zo goed voor beginners die een uitdaging niet uit de weg gaan! In onderstaand formulier kun je jouw keuze aangeven.

Maximale uploadgrootte: 516MB

Zodra je op verzenden klikt, wordt dit formulier automatisch per e-mail verzonden. LET OP: zodra je het formulier hebt verzonden, is jouw deelname definitief en ga je akkoord met de bijbehorende financiële verplichting. Binnen vijf werkdagen ontvang je ter bevestiging een mail van de organisatie van de Thuis Trophy.

Voor meer informatie over de Ronald McDonald Hoeve kijk je op www.ronaldmcdonaldhoeve.nl.

Voor meer informatie over de Thuis Trophy bel je met Agnes Feddema: 0512 – 380555.